Η Εταιρεία

Το προφίλ της εταιρείας μας και μια σύντομη διαδρομή της ιστορίας μας και των παροχών μας. Γερμανός, εμπόριο ξυλείας και ξύλινες κατασκευές, από το 1924.

Εταιρεία

Ξυλεία Γερμανός

 

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται, από το 1924, στον κλάδο της ξυλείας. Αντικείμενά μας είναι η επεξεργασμένη φυσική ξυλεία (πεύκο, οξυά, δρυς), η βιομηχανική ξυλεία (μελαμίνες, mdf, κόντρα πλακέ) καθώς και οι ξύλινες κατασκευές (ντουλάπες, έπιπλα, ειδικές κατασκευές) όλα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας και στις ανάγκες σας.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα προφίλ (πηχάκια, διακοσμητικά, κορνίζες). Οι απαιτήσεις σας, όσον αφορά ξύλινες κατασκευές για τον επαγγελματικό ή για τον προσωπικό σας χώρο, βρίσκουν σε μας λύσεις.

Η επιχείρηση μας έχει παράδοση στον τομέα των κατασκευών. Ασχολούμαστε με τις συνηθισμένες κατασκευές μίας κατοικίας όπως ντουλάπες (συρόμενες και ανοιγόμενες), κουζίνες, έπιπλα σαλονιού, βιβλιοθήκες, γραφεία, τραπέζια, μικροέπιπλα καθώς και κορνίζες. Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, υλοποιώντας τις πρωτότυπες ιδέες σας. Τα ποιοτικά υλικά μας και η σχολαστική εργασία μας εγγυώνται ποιότητα, ανθεντικότητα και αισθητική.